×

BuurtKadoos

Klantervaringen


Wij geloven dat wonen, werken, winkelen en ontspannen buurten leefbaar houdt. Dat kunnen wij niet alleen. Dat doen wij met ondernemers én met bewoners, want samen staan we sterk. Hopelijk haal je als ambitieuze ondernemer inspiratie uit de succesvolle klantverhalen van andere ondernemers en sporen ze je aan tot actie. Want als er nou een ding is dat deze bedrijven gemeen hebben, dan is het wel dat ze actie ondernemen!De Bosrand

De Bosrand

De Bosrand werkt inmiddels al 10 jaar samen met BuurtKadoos. De Bosrand is destijds klein begonnen in Woerden en hebben de deelname, na een succesvolle eerste periode, uitgebreid naar alle andere filialen in Nederland.


 ➜ Lees hier meer over! 
Praxis

Praxis

Wij werken al een kleine 10 jaar samen met BuurtKadoos en zij hebben ons geholpen om onze naamsbekendheid op te bouwen in de hele regio. Wij merken dat mensen vertrouwd raken met de winkel en vaste klant worden.


 ➜ Lees hier meer over! 
Blokker

Blokker

Blokker, wie kent het niet? De welbekende huishoudwinkel bestaat al 125 jaar en heeft 400 winkels door heel Nederland. Via een landelijke campagne met BuurtKadoos doet Blokker op een gericht lokaal niveau mee met alle winkels.


 ➜ Lees hier meer over! 

Woonwarenhuis Nijhof

Nijhof

Sinds 2016 werken wij samen met Woonwarenhuis Nijhof om op marketing-gebied te voorzien van wat zij nodig hebben. Een goede eerste indruk geven op een heel belangrijk moment. Hille Beekhuis vertelt over de samenwerking.


 ➜ Lees hier meer over! 
Cosmo Hairstyling

Cosmo Hairstyling

Wij werken nu 6 jaar samen met BuurtKadoos en zij hebben ons geholpen om nieuwe klanten te trekken die in de buurt zijn komen wonen. BuurtKadoos neemt voor ons een belangrijke drempel weg.


 ➜ Lees hier meer over! 
Goudreinet

Goudreinet

Wij werken nu 3 jaar samen en BuurtKadoos heeft ons geholpen een nieuwe doelgroep met klanten te trekken. Mensen verhuizen en krijgen dat mooie boxje met onze voucher binnen. Frank van Ravenswaaij vertelt over de samenwerking.


 ➜ Lees hier meer over! 

Intension Healthclub

Intension Healthclub

Wij werken sinds 2014 samen met BuurtKadoos, dus wij gaan alweer wat jaartjes terug. Wat ik vooral heel fijn vind aan BuurtKadoos is dat het heel erg makkelijk is in te richten. Je doet dat een keer en daarna loopt het gewoon constant door.


 ➜ Lees hier meer over! 
Anac Carwash

ANAC Carwash

Een verhuizing is over het algemeen toch altijd een wat rommelige periode waarbij de auto veelvuldig gebruikt wordt. Met behulp van Buurtkadoos laat ANAC Carwash nieuwe buren letterlijk met een frisse start beginnen.


 ➜ Lees hier meer over! 
Helpling

Helpling

Sinds 2014 werken wij samen met Helpling. Samen zorgen wij ervoor dat mensen zo snel mogelijk van hun huis kunnen genieten door hen in die ontzettend drukke tijd een handje te helpen. Een erge leuke en zinvolle insteek.


 ➜ Lees hier meer over! 

Helpling

Wat vind jij van ons?

Inmiddels brengen wij al 10 jaar consumenten en ondernemers dichterbij elkaar. Feedback is belangrijk voor BuurtKadoos. Daarom horen wij graag of jij tevreden bent over ons product en service!


 ➜ Laat een review achter!