×

BuurtKadoos

Klantervaringen


Wij geloven dat wonen, werken, winkelen en ontspannen buurten leefbaar houdt. Dat kunnen wij niet alleen. Dat doen wij met ondernemers én met bewoners, want samen staan we sterk. Hopelijk haal je als ambitieuze ondernemer inspiratie uit de succesvolle klantverhalen van andere ondernemers en sporen ze je aan tot actie. Want als er nou een ding is dat deze bedrijven gemeen hebben, dan is het wel dat ze actie ondernemen!

Nijhof

Woonwarenhuis Nijhof

De kleuren, de materialen, de maakwijze, de vormen. Alle items uit het woonassortiment van Woonwarenhuis Nijhof zijn doorwrocht met liefde en passie voor wonen. Met als rode draad de stelregel: ‘voel je thuis’!

Sinds 2016 werken wij samen met Woonwarenhuis Nijhof om op marketing-gebied te voorzien van wat zij nodig hebben. Een goede eerste indruk geven op een heel belangrijk moment. De verhuizing. Hille Beekhuis vertelt over de samenwerking.


 ➜ Bekijk de ervaring van Nijhof

Goudreinet

Goudreinet

Jaar in jaar uit verkopen we de lekkerste groente, fruit en zuidvruchten. Eerst vanuit onze groothandel en sinds 40 jaar ook via onze 50 verkooppunten, waaronder De Goudreinet. Elke dag kopen we het lekkerste groenten en fruit in via de veiling of telers waar we soms al 60 jaar zaken mee doen. Onze focus ligt op eerlijk zakendoen.

Wij werken nu 3 jaar samen met BuurtKadoos en zij hebben ons geholpen een nieuwe doelgroep met klanten te trekken. Mensen verhuizen en krijgen dat mooie boxje met onze voucher binnen. Frank van Ravenswaaij vertelt over de samenwerking.


 ➜ Bekijk de ervaring van Goudreinet

Cosmo Hairstyling

Cosmo Hairstyling

Al sinds 1986 is het onze passie om het leven van onze klanten mooier te maken. Wij geloven erin dat mooi haar een onderdeel van je levensstijl is waarmee je je look helemaal compleet maakt. We houden van mooi gezond haar en we zijn de beste in het maken van creatieve kleuringen met mooie styling looks! Ons motto is tenslotte: Good hair speaks louder than words!

Wij werken nu 6 jaar samen met BuurtKadoos en zij hebben ons geholpen om nieuwe klanten te trekken die in de buurt zijn komen wonen. BuurtKadoos neemt voor ons een drempel weg om pas verhuisde buurtbewoners te bereiken. Jenny vertelt over de succesvolle samenwerking.


 ➜ Bekijk de ervaring van Cosmo Hairstyling

Helpling

Helpling

Helpling is een online marktplaats waarbij schoonmakers en huishoudens aan elkaar worden gekoppeld. Via Helpling boek je in een aantal klikken een schoonmaak(st)er bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is zo gemakkelijk om een vaste lokale klantenkring op te bouwen.

Sinds 2014 werken wij samen met Helpling. Samen zorgen wij ervoor dat mensen zo snel mogelijk van hun huis kunnen genieten door hen in die ontzettend drukke tijd een handje te helpen. Een erge leuke en zinvolle insteek.


 ➜ Lees de ervaring van Helpling