×

BuurtKadoos

Klantervaring // ANAC Carwash

↩  Terug naar alle klantervaringen

ANAC Carwash Klantervaring

“A great place to shine”, daar werken ze bij ANAC Carwash – al meer dan 80 jaar – elke dag aan! ANAC ontvangt je met een glimlach en zorgt voor een mooie, blinkende auto als je uit de wasstraat komt. In de wasstraten wordt jouw auto met de grootste zorg gewassen. Wij gingen in gesprek met Tim van Ruitenbeek, Marketing Professional bij ANAC Carwash, om te vragen naar de ervaring met BuurtKadoos.

1. Waarom hebben jullie gekozen voor een deelname aan BuurtKadoos?


Met behulp van BuurtKadoos komen we op een eenvoudige en constante manier binnen bij onze nieuwe buren. Letterlijk op de deurmat. Wij heten onze buren tegenwoordig van harte welkom met een fris cadeau via BuurtKadoos. Hiermee maken we op een leuke manier kennis en komen ze na hun verhuizing snel een keertje bij ons langs voor een heerlijke frisse auto.

2. Wat hebben jullie kunnen bereiken sinds het inzetten van BuurtKadoos?


Een verhuizing is over het algemeen toch altijd een wat rommelige periode waarbij de auto veelvuldig gebruikt wordt. Met behulp van BuurtKadoos laten wij onze buren letterlijk met een frisse start beginnen. Er zijn inmiddels al heel wat nieuwe buren langsgekomen in de wasstraat om na hun verhuizing met hun BuurtKadoos-cadeautje de auto na de verhuizing weer schoon te maken. BuurtKadoos is geschikt voor alle bedrijven die het leuk vinden om op een positieve manier kennis te maken met hun nieuwe buren.

3. Wat is voor jullie dé reden om BuurtKadoos aan te bevelen?


De reacties zijn erg leuk en we behalen er goede resultaten mee. Je bereikt doorlopend een interessante doelgroep op een moment dat ze er zin in hebben en weinig andere afleiding hebben. Namelijk wanneer ze tijd en zin hebben om het kadootje uitpakken. We hebben een erg leuke samenwerking!BuurtKadoos Brochure

Wil je meer weten over een deelname aan BuurtKadoos en ben je benieuwd hoe een deelname aan BuurtKadoos eruit ziet voor jouw onderneming? Download dan hier de Brochure:


 ➜ Download de Brochure!