×

BuurtKadoos

BuurtKadoos

Laat lokale bedrijven bloeien

Wij zijn BuurtKadoos en wij maken ons hard voor lokale welvaart. Daarom stimuleren we mensen om hun geld in de buurt te besteden en helpen we lokale ondernemers meer omzet draaien.

Wij zijn namelijk specialist in lokale marketing. Eén met een betrokken team, 12 jaar ervaring, kennis van wat werkt voor jouw bedrijf en oplossingen zoals BuurtKadoos.

Met kennis, producten en diensten bezorgen we ondernemers meer klanten, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Zodat ze meer omzet draaien, geld niet de buurt uitstroomt en lokale welvaart groeit.

Ontmoet ons team!

Wij houden van ondernemers

(en héél veel andere mensen)

Betrokken bij de wereld

Bij BuurtKadoos compenseren wij onze CO2-uitstoot door maandelijks bomen te planten in Nederland en Madagaskar via Trees for All.

99% van ons drukwerk bestaat uit FSC gecertificeerd papier en de BuurtKadoos wordt geseald met biologisch afbreekbaar plastic.

De BuurtKadoos wordt met veel toewijding gevuld door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een team waar wij al ruim 10 jaar fijn mee samenwerken.

Hoe wij duurzaam ondernemen

DDMA Privacy Waarborg

Net als vele andere bedrijven heeft BuurtKadoos de afgelopen tijd diverse maatregelen getroffen om AVG-proof te worden. Dat hebben we voor onze eigen organisatie gedaan, maar nog veel belangrijker, voor onze klanten en gebruikers. Wil je precies weten hoe wij omgaan met jouw privacy, lees dan het privacy reglement.

DDMA Privacy Waarborg
BuurtKadoos

Actief in meer dan 300 buurten door heel Nederland

Voor ieder wat wils!

Maatwerk oplossingen

BuurtKadoos is een product van Buurt & Co. Bij Buurt & Co denken wij verder dan alleen BuurtKadoos. Zo werken wij nauw samen met gemeenten, woningcorporaties en winkelcentra. Met deze partijen slaan wij de handen ineen voor speciale projecten.

Bij Buurt & Co staan wij voor volledige ontzorging. Wij regelen dus de acquisitie, maken het ontwerp en drukken en stellen de pakketten samen. Heb je interesse in een geschenkbox met eigen branding? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie

Maatwerk projecten

Jij hebt skills. Wij mogelijkheden.

Jij hebt vier armen en daarom kan je bellen, mailen, organiseren en tafeltennissen tegelijk. Dat is de reden dat je bij ons moet komen werken.

Vacatures

BuurtKadoos vacatures

Laten wij ook samenwerken

Wel zo gezellig!

Ik wil meedoen