×

BuurtKadoos

Wij zijn

Een oprecht team buurtverbeteraars

Het geheim van echt succesvol werk gaat niet alleen over technologie;
het gaat over werken met de juiste mensen.

Amber Lilly Vormgever
Amber Lilly

Ik vul mijn dagen bij BuurtKadoos met vormgeving & communicatie. Communicatie gebeurt niet alleen naast de koffiemachine (hier sta ik wel vaak) maar ook in de vorm van nieuwsbrieven en social media uitingen. Het meeste plezier haal ik uit maatwerkprojecten, daar kan ik mijn creativiteit kwijt in de vormgeving en het schrijven van teksten. Ik neem mijn werk erg serieus en als de klant blij is, ben ik dat ook. Als je wil shinen met een op maat gemaakt doosje (dit wil je), je voucher wil aanpassen of wil praten over de laatste aflevering van ~ insert jouw favoriete serie ~ bel dan naar BuurtKadoos en vraag naar Amber (behalve op vrijdag, dan ben ik privé dromen aan het najagen). 

amber@buurtkadoos.nl
Amber Lilly

Claudia Bansia Accountmanager
Claudia Bansia

Ik ben Claudia, moeder van een lieve zoon van 7 jaar. Inmiddels werk ik bijna 6 jaar met plezier bij BuurtKadoos. In de rol van accountmanager ben ik verantwoordelijk voor de bestaande klanten (relatiebeheer). Voor de collega’s in de buitendienst ben ik ook het aanspreekpunt voor vragen over bestaande klanten en bied ik sales ondersteuning daar waar het nodig is. Wil je gezellig kletsen over een deelname? Ik ben iedere dag bereikbaar op 020-8465745. Behalve in het weekend 🙂

claudia@buurtkadoos.nl
Claudia Bansia

Gideon Kaufmann BuurtMarkteer Midden-Nederland
Gideon Kaufmann

Ik ga echt voor de klant en zet mijn klant altijd centraal. Vanuit een stevige vertrouwensband bouw ik aan een relatie en zorg ik ervoor dat zijn doelstelling kan worden gerealiseerd. Het is van groot belang dat de verwachtingen met de inzet van BuurtKadoos passen bij hetgeen wij kunnen realiseren. Die match te maken vind ik bij iedere klant weer een uitdaging en super leuk om aan te gaan. Ik streef naar het realiseren van gevulde welkomstpakketten in al mijn regio’s met herkenbare en vertrouwde ondernemers. Continuïteit en kwaliteit staat bij mij voorop.

gideon@buurtkadoos.nl

Hein Pouw Directeur
Hein Pouw

Altijd op zoek naar de volgende stap voor ons bedrijf. In contact met klanten, de concurrentie volgend, speurend naar trends en ontwikkelingen en samen met professionele collega’s de stip op de horizon zetten en daar stapsgewijs naar toe werken. Dat is wat ik leuk vind. Altijd pendelend tussen strategie en operatie. Doorzettingsvermogen, creativiteit en het scheiden van hoofd- en bijzaken helpen mij voorwaarts te gaan. Bij Buurt & Co. (BuurtKadoos) staat leren en eigen verantwoordelijkheid centraal.

hein@buurtkadoos.nl
Hein Pouw

Janneke Liauw BuurtMarketeer Zuid-Nederland
Janneke Liauw

BuurtKadoos is een sympathiek en lokaal initiatief om pas verhuisde buurtbewoners op een bijzonder manier te verwelkomen. Als BuurtMarketeer ben ik altijd op zoek naar de verborgen pareltjes die iedereen zou moeten kennen. Heeft u een mooie onderneming en wilt u meer naamsbekendheid en zichtbaarheid? Samen gaan we voor een sterke marketingcampagne en zorgen we dat deze doelgroep jouw onderneming weet te vinden. Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!

janneke@buurtkadoos.nl
Janneke Liauw

Kim Rutten BuurtMarketeer Zuidoost-Nederland
Kim Rutten

Aangenaam! Ik ben een gepassioneerde professional met een grote liefde voor lokale marketing en kadootjes. De markt en ontwikkelingen binnen deze markt houd ik nauwlettend in de gaten. Al meer dan 10 jaar maak ik me hard in het aanbieden van media oplossingen voor uiteenlopende bedrijven. Continu ben ik opzoek naar nieuwe ondernemers en mooie bedrijven. Heb jij voor mij een uitdaging? Dan kom ik graag langs met ons kadootje, de Buurtkadoos!

kim@buurtkadoos.nl
Kim Rutten

Mark Betcke BuurtMarketeer Zuid-Holland Oost
Mark Betcke

Het tot stand brengen van een specifiek plan dat vervolgens zijn effectiviteit toont, geeft mij onwijs veel energie. Ik zie het als een missie die ik samen met de ondernemer aan ga. Gewapend met een frisse, optimistische blik en gedrevenheid bekijk ik alle relevante manieren om het doel te behalen. Transparantie en oprechtheid staan bij mij hoog in het vaandel. Met BuurtKadoos kun je winnen, daar ben ik van overtuigd. Hoe wij dat doen, vertel ik je graag aan de ronde tafel!

mark@buurtkadoos.nl
Mark Betcke

Marloes Soffner BuurtMarketeer Zuid-Holland Zuid
Marloes Soffner

Als BuurMarketeer ben ik verantwoordelijk voor uitbreiding van het huidige klantenbestand en het onderhouden van klanten. Samen met de (potentiële) klant een samenwerking aangaan en de lokale marketingstrategie onder de loep nemen is mijn kracht. Voor lokale ondernemers is BuurtKadoos een doelgerichte manier om potentiële nieuwe vaste klanten te werven en de naamsbekendheid te vergroten. Ons team en (lokale) ondernemers proberen samen buurten leefbaar te houden door wonen, werken, winkelen en ontspannen te combineren.

marloes@buurtkadoos.nl
Marloes Soffner

Martin Glim BuurtMarketeer Noordwest-Nederland
Martin Glim

Mijn naam is Martin en ik ben een jaar werkzaam bij Buurt & Co. Mijn doel en uitdaging is om nieuwe bewoners met lokale ondernemers te verbinden. Ik ben altijd op zoek naar die ondernemer die met zijn bedrijf nieuwe bewoners welkom heet in de buurt. Ons product BuurtKadoos leent zich daar uitstekend voor. De eerste kennismaking hiermee is fantastisch. Het geeft de ondernemers de kans om vaste klanten te binden op een effectieve, doelgerichte en sympathieke manier.

martin@buurtkadoos.nl
Martin Glim

Nathalie van Herwijnen BuurtMarketeer Oost-Nederland
Nathalie van Herwijnen

Wat mij uniek maakt in mijn functie is dat ik oprechte interesse heb in het bedrijf van de ondernemer die ik benader voor de BuurtKadoos. Ik vind het interessant om te weten hoe het bedrijf tot stand is gekomen en wat daarbij de rol van de ondernemer is. Met mijn veelzijdige branchekennis breng ik ondernemers graag op de hoogte van de mogelijkheden van BuurtKadoos voor zijn of haar onderneming. Ik weet wat voor actie werkt voor jouw onderneming.

nathalie@buurtkadoos.nl
Nathalie van Herwijnen

Nina van Eck Accountmanager
Nina van Eck

Bij Buurt & Co. ben ik verantwoordelijk voor de maatwerk projecten waarbij ik schakel tussen de klant en de lokale ondernemers. Doordat we met deze producten in diverse branches werken, kan ik mijn nieuwsgierigheid naar nieuwe kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen. Met maatwerk projecten zorgen wij voor een unieke marketingtool passend bij de brand identity; iets waarbij ik mijn kennis en passie voor marketing graag voor inzet.

nina@buurtkadoos.nl
Nina van Eck

Pim Degeling Logistiek
Pim Degeling

De juiste producten op juiste tijd en plaats, dat is wat ik wil bereiken. Ik houd wel van een uitdaging en geniet ervan om ingewikkelde logistieke vraagstukken op te lossen. Daarnaast ben ik graag opzoek naar verbeteringen en kostenbesparingen voor de gehele logistieke keten. Buurt & Co. biedt mij de perfecte plek om deze vaardigheden toe te passen en mij verder te ontwikkelen.

pim@buurtkadoos.nl
Pim Degeling

Rusko Sabanagic BuurtMarketeer Zuid-Holland Zuid
Rusko Sabanagic

Door mijn retail achtergrond heb ik ervaren hoe belangrijk het is dat consumenten naar winkels blijven komen, voor zowel het voortbestaan van de banen als de belevenis van een volle winkelstraat. Door mijn passie voor de retail, inlevingsvermogen en resultaatgerichtheid past de rol binnen BuurtKadoos bij mijn persoonlijke overtuigingen. Wij zijn trots dat we de buurten in Nederland net wat kleurrijker kunnen maken. En ik ben trots daar onderdeel van te mogen zijn. 

rusko@buurtkadoos.nl
Rusko Sabanagic

Sonny Visser Marketing
Sonny Visser

Ahoy! Binnen BuurtKadoos doe ik alles wat met marketing en technische snufjes te maken heeft. Van het tweaken van Google Analytics en chatten met klanten en consumenten tot het maken van vouchers voor nieuwe deelnemers en het optimaliseren van de website. Alles. Ik pak graag zoveel mogelijk met beide handen aan om zo mijn belastbaarheid en kennis te vergroten. Het hebben van veel verantwoordelijkheid en het maken van eigen beslissingen binnen mijn specialiteit is belangrijk voor mij om zowel BuurtKadoos als mijzelf naar het volgende level te brengen. Wil je een keer sparren over marketing of mijn voetbalkennis testen? Je weet mij te vinden!

sonny@buurtkadoos.nl
Sonny Visser

Thea Laan BuurtMarketeer Amsterdam e.o.
Thea Laan

Door mijn achtergrond heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is dat consumenten naar winkels blijven komen. De belevenis van een volle winkelstraat is erg belangrijk voor een buurt. Door mijn passie en inlevingsvermogen past de rol binnen BuurtKadoos bij mijn persoonlijke overtuigingen. Wij zijn trots dat we de buurten in Nederland net wat kleurrijker kunnen maken en ik ben trots daar onderdeel van te mogen zijn.

thea@buurtkadoos.nl
Thea Laan

Fadila Boutghrit Financiën
Fadila Boutghrit

Een manusje van alles. Van het accorderen van contracten, het bespreken van de budgetten met de opperbaas, tot aan het voorzien van collega’s van een maandelijkse salaris 😉. Ik zorg ervoor dat de volledige hr/financiële administratie op orde is. Heb je vragen over je facturen? Bel mij dan op 020-8465745.

fadila@buurtkadoos.nl
Fadila Boutghrit

Jij hebt skills. Wij mogelijkheden.

Jij hebt vier armen en daarom kan je bellen, mailen, organiseren en tafeltennissen tegelijk. Dat is de reden dat je bij ons moet komen werken.

Vacatures