×

BuurtKadoos

Klantervaring // De Bosrand

↩  Terug naar alle klantervaringen

Tuincentrum De Bosrand is een familiebedrijf sinds 1980 met vestigingen in Alphen a/d Rijn, Oegstgeest, Rijsbergen, Wassenaar en Woerden. De tuincentra bieden behalve een zeer uitgebreid assortiment groen ook sfeer-en decoratieartikelen, dierbenodigdheden, snijbloemen, buitenkleding en in de restaurants kun je terecht voor koffie met gebak, ontbijt of een heerlijke lunch. Bij ieder bezoek is het tuincentrum weer anders doordat er wordt ingespeeld op de seizoenen en trends door zorgvuldig geselecteerde collecties en inspirerende presentaties voor veel beleving.

De Bosrand werkt inmiddels al 10 jaar samen met BuurtKadoos. De Bosrand is destijds klein begonnen in Woerden en hebben de deelname, na een succesvolle eerste periode, uitgebreid naar alle andere filialen in Nederland. Zij meten de werking van de campagne middels unieke barcodes per regio die wij op de vouchers hebben geplaatst.
BuurtKadoos Brochure

Wil je meer weten over een deelname aan BuurtKadoos en ben je benieuwd hoe een deelname aan BuurtKadoos eruit ziet voor jouw onderneming? Download dan hier de Brochure:


 ➜ Download de Brochure!