×

BuurtKadoos

3 april 2020

Steun ondernemers, koop een cadeaubon via HelpLokaal

Bij BuurtKadoos geloven wij dat wonen, winkelen, werken en ontspannen de buurten leefbaar houdt. Door de huidige crisis hebben veel ondernemingen (verplicht) hun deuren moeten sluiten. Veel van hen zullen de komende tijd moeite hebben om hun hoofd boven water te houden. Steun de lokale ondernemers!

Als BuurtKadoos voelen wij ons nauw betrokken bij deze gemeenschap. Onze missie is om consumenten en lokale ondernemers te verbinden en daarmee de sociale cohesie en welvaart te verhogen. Ook wij staan, met de huidige maatregelen, voor de grootste uitdaging ooit.

Wij hopen met het platform www.HelpLokaal.nl deze ondernemers een steuntje in de rug te geven. Met dit platform steun je ondernemers door een cadeaubon aan te schaffen die je op een later moment kunt inleveren. Zo genereert de onderneming toch omzet en kun jij later weer winkelen bij je favoriete winkels. Ook kun jij lokale ondernemers uitnodigen om zich gratis op HelpLokaal aan te melden.


Ga naar HelpLokaal.nl
Ga naar HelpLokaal.nl

Open op je telefoon, tablet of computer een web-browser en ga naar HelpLokaal.nl

Koop nu een cadeaubon
Koop nu een cadeaubon

Koop nu een cadeaubon en help jouw favoriete lokale zaken in deze moeilijke periode.

Gebruik 'mlater!
Gebruik ‘m later!

Ondernemers krijgen nu geld, jij gebruikt later de cadeaubon als het weer kan en mag. Ga naar HelpLokaal! 

Tot slot doen wij graag een appèl op iedereen, om rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften, boodschappen te doen bij de lokale middenstand. Schouder aan schouder (figuurlijk) kunnen we zorgen dat onze buurten straks ook nog leefbaar zijn. En dan hebben we al die ondernemers keihard nodig. Laten we er zijn voor hen.

Steun ondernemers, winkel verantwoord en help lokaal!

Geschreven door: Sonny Visser
Geplaatst op: 3 april 2020