×

BuurtKadoos

24 augustus 2020

Hoe werkt BuurtKadoos Online?

Een tijd geleden hebben wij gewerkt aan het digitaliseren van BuurtKadoos. Naast de fysieke BuurtKadoos hebben wij succesvol een online platform uitgerold genaamd: BuurtKadoos Online. Op dit platform bieden een select gekozen bedrijven nieuwe buurtbewoners enkele mooie extra’s aan. Maar hoe werkt dit platform nu precies?

Wat is BuurtKadoos?

BuurtKadoos is specialist in lokale marketing. Wij brengen ondernemers en pas verhuisde consumenten samen. Dit doen wij met de BuurtKadoos: een marketingmiddel dat je gewoon in je handen kunt houden, en nieuwe klanten letterlijk naar je winkel haalt. Lekker old school, bijzonder effectief.

Laat ons je meer klanten bezorgen, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.


BuurtKadoos Online

Maandelijks sturen wij gemiddeld 25.000 BuurtKadoos vol met kleurrijke waardevouchers naar pas verhuisde consumenten. Via deze BuurtKadoos vertellen wij middels een voucher en een flyer over de extra kadootjes die klaarstaan op online.buurtkadoos.nl.

  1. Scan de QR-code die op de flyer of op de BuurtKadoos Online vouchers vermeld staat of ga naar online.buurtkadoos.nl.

  2. Op de achterkant van de BuurtKadoos zelf staat een unieke inlogcode bestaande uit 8 medeklinkers. Deze staat tevens vermeld op de achterkant van de BuurtKadoos Online voucher. Vul deze code in op de inlog-pagina van BuurtKadoos Online.

  3. Vul hier ook je e-mailadres in.

  4. Bevestig je e-mailadres door middel van een activatielink die wij je toesturen. Het kan zijn dat deze e-mail in je spam terecht komt.

  5. Je account is nu geactiveerd en je kadootjes zijn ontgrendeld.

  6. Log in met je unieke inlogcode en je e-mailadres om onze geselecteerde kadootjes t.w.v. €50,- te verzilveren.


 Ga naar BuurtKadoos Online! 

Geschreven door: Sonny Visser
Geplaatst op: 24 augustus 2020