×

BuurtKadoos

25 mei 2020

BuurtKadoos heeft nu ook een online kadootjes platform!

De afgelopen tijd hebben wij gewerkt aan het digitaliseren van BuurtKadoos. Naast de fysieke BuurtKadoos hebben wij deze week ook een online kadootjes platform uitgerold genaamd: BuurtKadoos Online.

Wat is BuurtKadoos?

BuurtKadoos is specialist in lokale marketing. Wij brengen ondernemers en pas verhuisde consumenten samen. Dit doen wij met de BuurtKadoos: een marketingmiddel dat je gewoon in je handen kunt houden, en nieuwe klanten letterlijk naar je winkel haalt. Lekker old school, bijzonder effectief.

Laat ons je meer klanten bezorgen, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

BKD Online

Via de BuurtKadoos die wij versturen naar pas verhuisde consumenten activeren wij de ontvangers om in te loggen op BuurtKadoos Online met de persoonlijke inlogcode die op achterkant van de BuurtKadoos staat gedrukt.

Door in te loggen op BuurtKadoos Online ontgrendelen zij een aantal persoonlijke toegewezen kadootjes ter waarde van €50,-. Dit doen wij omdat wij vinden dat een verhuizing al duur genoeg is!

Wil je ook graag deze kadootjes ontgrendelen? Ga dan via onderstaande button naar BuurtKadoos Online en log in met jouw persoonlijk inlogcode. Wil je een kadootje aanbieden op BuurtKadoos Online? Neem dan contact met ons op via het informatieformulier! Ga naar BuurtKadoos Online! 

Geschreven door: Sonny Visser
Geplaatst op: 25 mei 2020