×

BuurtKadoos

26 mei 2021

#1 Lokaal & Betrokken – Helpling

In de blog-serie ‘Lokaal & Betrokken’ lichten wij wekelijks een lokaal & betrokken BuurtKadoos deelnemer uit en zetten deze in het zonnetje. Aan de hand van een aantal vragen bespreken wij de deelname aan BuurtKadoos en vragen wij naar hun ervaringen. Voor deze blog gingen wij in gesprek met Lisa Muller van Helpling. Helpling is een online marktplaats waarbij schoonmakers en huishoudens aan elkaar worden gekoppeld. Via Helpling boek je in een aantal klikken een schoonmaak(st)er bij jou in de buurt. Voor schoonmakers is het via Helpling makkelijker dan ooit om een vaste lokale klantenkring op te bouwen.

Wat is BuurtKadoos?

BuurtKadoos is specialist in lokale marketing. Wij brengen ondernemers en pas verhuisde consumenten samen. Dit doen wij met de BuurtKadoos: een marketingmiddel dat je gewoon in je handen kunt houden, en nieuwe klanten letterlijk naar je winkel haalt. Lekker old school, bijzonder effectief.

Laat ons je meer klanten bezorgen, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Lisa Muller, Marketeer @ Helpling – Samenwerken met BuurtKadoos is voor Helpling ideaal. Er zijn verschillende vormen van samenwerken mogelijk waardoor het vrijwel voor iedere organisatie relevant is om met BuurtKadoos in zee te gaan. Bij interesse in een gevarieerd aanbod in huishoudens ben je bij BuurtKadoos aan het juiste adres. Dankzij Buurtkadoos ontvangen nieuwe buurtbewoners een warm welkom in hun nieuwe woning. 

1. Waarom heb je gekozen voor een deelname aan BuurtKadoos?
Het is erg eenvoudig om via BuurtKadoos je dienst of product aan te bieden bij huishoudens die hier behoefte aan hebben. Zo verwelkomt Helpling nieuwe buurtbewoners met een korting op de eerste schoonmaak van hun nieuwe huis. Dit geeft de buurtbewoners een fris en schoon begin in hun nieuwe stulp én de eerste kennismaking met Helpling is gemaakt.

2. Hoe verloopt de deelname aan BuurtKadoos tot nu toe?
We werken al sinds 2014 samen met deze fijne partij. We zijn met de deelname gestart in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. De samenwerking verloopt soepel en er wordt echt meegedacht om samen tot een optimaal resultaat te komen. Sinds 2020 is BuurtKadoos ook online actief. Wij hebben ons hier uiteraard bij aangesloten, op BuurtKadoos Online bereiken wij verhuizers in alle regio’s in Nederland.

3. Vind jij het belangrijk om (samen met BuurtKadoos) bij te dragen aan de buurt?
We weten allemaal dat verhuizen best stressvol kan zijn en het niet de meest fijne ervaring is. Toch moet het gebeuren omdat je opnieuw je droomwoning hebt gevonden of een grotere woning nodig hebt door gezinsuitbreiding. Zodra je in je nieuwe stulp bent getrokken wil je hier natuurlijk optimaal van genieten en je wellicht meer bezig houden met de leuke dingen die bij verhuizen horen. Bijvoorbeeld het bepalen van je nieuwe interieur, de tuin zomer klaar maken of op pad gaan voor nieuwe decoratie om je huis de finishing touch te geven. Met onze deelname aan BuurtKadoos zorgen wij ervoor dat mensen zo snel mogelijk van hun huis kunnen genieten door hen in die ontzettend drukke tijd een handje te helpen.

Wil je meer weten over een deelname aan BuurtKadoos en ben je benieuwd hoe een deelname aan BuurtKadoos eruit ziet voor jouw onderneming? Download dan hier de Brochure: Download de Brochure! 

Geschreven door: Sonny Visser
Geplaatst op: 26 mei 2021