×

BuurtKadoos

Word lid van een winkeliersvereniging in Arnhem!

Een winkeliersvereniging, buurtvereniging of ondernemersvereniging is een organisatie waar je als lokale ondernemer kunt samenkomen met andere ondernemers uit de buurt. In zo’n vereniging worden krachten gebundeld en ingezet voor gezamenlijke acties, promotieactiviteiten, overleg met de gemeente, koopavonden en kosten gedeeld voor bijvoorbeeld schoonmaak en beveiliging.

Naast dat een lidmaatschap vaak interessante netwerkmomenten oplevert kan het voor jou als lokale ondernemer om meerdere redenen enorm waardevol zijn om je hierbij aan te sluiten.

Wij houden van de winkeliersvereniging

(en alle andere ondernemers in Arnhem!)

Samen houden we Arnhem bruisend

Uiteindelijk heeft iedereen baat bij een bruisende winkelstraat. Bij BuurtKadoos geloven wij dat wonen, werken, winkelen en ontspannen de buurten leefbaar houdt. Zo slaan wij de handen ineen met ondernemers in heel Arnhem om zoveel mogelijk traffic naar de winkelstraat te trekken.

Dit doen wij door een unieke doelgroep te bereiken, namelijk: de pas verhuisde consument. Zij ontvangen een welkomstgeschenk uit naam van lokale ondernemers. Deze consumenten zijn druk met het ontdekken van hun nieuwe buurt en staan open voor verandering.

Download de Brochure

Huis-aan-huis Den Haag

Voordelen van een winkeliersvereniging:

✅ In een winkeliersvereniging kun je sparren over vraagstukken
✅ Samen inzetten voor een optimaal bruisende buurt
✅ Arnhem op de kaart zetten en zorgen voor meer winkeltraffic
✅ Platform voor belangenbehartiging met de gemeente

Huis-aan-huis

Actief in Arnhem en in 300+ andere buurten in Nederland

Bereik nu de pas verhuisde consument in Arnhem

Samen met BuurtKadoos bereik jij op het perfecte moment deze nieuwe buurtbewoners. Door middel van een aantrekkelijk aanbod op de voucher maak jij een sympathieke eerste indruk en zorg je voor traffic naar jouw onderneming én de winkelstraat. Zo houden we samen de buurten leefbaar.

Meer informatie

Wil jij ook pas verhuisde consumenten bereiken
in Arnhem?

✅ Wat is BuurtKadoos?
✅ Hoe gaat het in zijn werk?
✅ Wat zijn de voordelen?
✅ + extra tips & tricks!

Download de Brochure!

Huis-aan-huis

Wil je meer informatie?

Lees dan verder:

Meer informatie!