×

BuurtKadoos

Klantervaring // Perfect Carwash

↩  Terug naar alle klantervaringen

perfect carwash enschede

Perfect Carwash Enschede is dé wasstraat in Enschede & Haaksbergen. Met al meer dan 25 jaar ervaring ben je altijd verzekerd van een krasvrije en kwalitatieve wasbeurt. Perfect Carwash Enschede doet als sinds de zomer van 2016 meet met BuurtKadoos. Wij vroegen Jelle van Perfect Carwash Enschede. over zijn ervaring met BuurtKadoos.

1. Hoe ben je in aanraking gekomen met BuurtKadoos?

Ik kende BuurtKadoos toen ik ooit een keer ging verhuizen. Via Google zag ook al geregeld wat advertenties voorbij komen. In de zomer van 2016 kwam een accountmanager van BuurtKadoos binnen en van het een kwam het ander. Nu doen wij al 4 jaar ontzettend tevreden mee.

2. Waarom heb je gekozen om mee te doen met BuurtKadoos?

Wij willen graag zo hoog mogelijk scoren in de overweging van een consument om hun auto te laten verzorgen. Om ‘top of mind’ te zijn is adverteren één van de middelen die je kunt inzetten. BuurtKadoos is voor ons hét middel om voor ons het eerste ’touch’ moment te verzorgen. Hierdoor is het uiterst geschikt voor ons als het gaat om onze retentie-doelstellingen.

3. Hoe verloopt de deelname aan BuurtKadoos tot nu toe?

Wij geven een geheel verzorgde autowasbeurt weg. Dit doen wij puur om de klant een wow-ervaring te geven. Door deze investering hebben wij een conversie van 30%, dit is inzichtelijk te maken in je eigen persoonlijke dashboard. Deze mensen zien wij ook geregeld terugkomen. Hiermee zien wij dat de insteek van onze deelname (rententie) zijn vruchten werpt.

4. Wat levert BuurtKadoos jou op?

Naast goodwill, de mensen vinden het echt een sympathiek gebaar, natuurlijk ook veel vaste klanten. Wij zien maandelijks zo’n 60 nieuwe gezichten gebruik maken van onze service. Voor iedere €1,- die wij er in stoppen zien wij er €3,- voor terug.

5. Zou je BuurtKadoos aanbevelen bij collega-ondernemers en waarom?

Absoluut, wanneer je zorgt voor een eerste onweerstaanbare aanbieding en een wow-beleving in jouw winkel of met jouw dienst, dan is BuurtKadoos het instrument in je marketing mix om in te zetten. Het is zo belangrijk om direct zichtbaar te zijn, BuurtKadoos verzorgt dit moment.

Ben je benieuwd hoe jij kan bijdragen aan een gezonde winkelstraat en ben je overtuigd? Klik dan op onderstaande knop, dan voorzien wij je (geheel vrijblijvend) van meer informatie over een deelname!BuurtKadoos Brochure

Wil je meer weten over een deelname aan BuurtKadoos en ben je benieuwd hoe een deelname aan BuurtKadoos eruit ziet voor jouw onderneming? Download dan hier de Brochure:


 ➜ Download de Brochure!