×

BuurtKadoos

Ga nu van start met adverteren in Den Haag!

Je bent een ondernemer in Den Haag en je wilt van start gaan met adverteren. Er zijn diverse manieren om dit aan te pakken. Je kunt gaan flyeren, huis-aan-huisfolders verspreiden, een Facebookcampagne opzetten of investeren in driehoeksborden langs de weg.

Om het juiste medium te kunnen kiezen is het belangrijk om vooraf een aantal zaken vast te stellen, namelijk: jouw doelgroep, budget én jouw verwachtingen wat betreft de respons. Zo kun je achteraf bepalen of het een succesvolle campagne geweest is én dus de investering waard was.

Wij houden van de ondernemers

(en héél veel andere mensen)

Bereik de pas verhuisde consument in Den Haag

Een waardevolle doelgroep, vol potentiële nieuwe vaste klanten, die vaak over het hoofd gezien wordt is de pas verhuisde consument. Deze groep wordt dagelijks aangevuld met nieuwe consumenten die stuk voor stuk opzoek zijn naar nieuwe vaste adresjes in hun buurt. Wanneer je van start wil gaan met adverteren in Den Haag kan het dus zeer interessant zijn om deze doelgroep te bereiken.

Met BuurtKadoos bereiken je deze consument op exact het juiste moment. Dankzij de hoge attentiewaarde en het feit dat het geadresseerde post is (dus geen last van Nee-Nee-stickers) kun jij met jouw advertentie een sympathieke eerste indruk maken.

Download de brochure!

Huis-aan-huis Den Haag

Voordelen van adverteren met BuurtKadoos in Den Haag

✅De verhuisde doelgroep is opzoek naar nieuwe vaste adresjes
✅ De verhuisde doelgroep geeft veel geld uit rond de verhuizing
✅ De pas verhuisde consument staat open voor verandering
✅ Deze doelgroep wordt continu aangevuld met nieuwe potentiële vaste klanten

Huis-aan-huis
Huis-aan-huis Den Haag

Actief in Den Haag en in 300+ andere buurten in Nederland

Start nu met adverteren in Den Haag

Wanneer je kiest voor een samenwerking met BuurtKadoos bereik jij op het perfecte moment deze waardevolle doelgroep. Door middel van een voucher in de BuurtKadoos met een aantrekkelijk aanbod maak jij een sympathieke eerste indruk en zorg je voor traffic naar jouw onderneming én de winkelstraat. Zo houden we samen de buurten leefbaar.

Meer informatie

Winkeliersvereniging in Den Haag

Wil jij ook pas verhuisde consumenten bereiken
in Den Haag?

✅ Wat is BuurtKadoos?
✅ Hoe gaat het in zijn werk?
✅ Wat zijn de voordelen?
✅ + extra tips & tricks!

Download de Brochure!

Huis-aan-huis

Wil je meer informatie?

Lees dan verder:

Meer informatie!